Publicerad 1 kommentar

Upp i skyn

Härlig vår vi har och snart får vi fira påsk, bara att njuta och ha det bra! I växthuset frodas det och det är underbart att ta sin eftermiddagslur där ute i fågelkvitter och doften av citrusblom.

Bengts kviltar har varit i Prag och nu är de snart här hemma igen. Mönster nummer två är precis färdigt och vi hoppas förstås att ni ska frestas. Det är min favorit och jag ser fram emot att få se den i fler färgställningar (skicka gärna bilder). Den vi har är sydd med ett tonat bakgrundstyg men det går såklart att använda många andra varianter.

Många av er har kommit på fördelen med pdf-mönstren och vi ser en klar ökning där. Eftersom både Bengt och jag jobbar med annat så är vår tid för att skicka mönster begränsad och efter mycket helg och kvällsarbetande under många år uppskattar vi nu vår ledighet mer än någonsin. Därför är det en fördel för oss om ni beställer pdfer och ni får era mönster snabbare, jag jobbar med Tyger & Ting på torsdagar och fredagar och därför kan det bli lite väntetid för er som beställer pappersmönster.

Ha nu en riktigt härlig påsk och om regnet öser ner eller kanske snön så är det bara att ladda hem ett nytt mönster och börja sy.

1 reaktion på “Upp i skyn

  1. Hej, har skrivit kommentar i upp i skyn (första bilden) + mejl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *