Publicerad 6 kommentarer

Tygpackar till CityBag

Det var många som gillade CityBagen i Leotyget och nu har jag packat alla tyger till in och utsida i ett paket samt mellanläggen i ett paket. 

Vanligast frågan i butiken just nu är: När semesterstänger ni?
Och även jag har frågat mig det en längre tid, inte för att jag känner att det är panik och måste ske utan för att jag är så velig i år. Vecka 28 kommer vi att ha stängt, det är helt klart och sen är svaret att det kanske blir en vecka till nån gång efter den, fortfarande lite svävande när, dock. Hoppas att ni nöjer er med det svaret så länge.

6 reaktioner på “Tygpackar till CityBag

 1. Hejsan!
  Blir så glad av Er Butik, helt i min stil! En fråga: tygpacken till Citybagen, kan man få det till Fjärilsväskan istället? Svart och Leo på utsidan och de andra till foder? Hälsningar Ursula

 2. Hejsan!
  Blir så glad av Er Butik, helt i min stil! En fråga: tygpacken till Citybagen, kan man få det till Fjärilsväskan istället? Svart och Leo på utsidan och de andra till foder? Hälsningar Ursula

 3. Hej Ursula!
  Kul att du gillar vår butik 😉 Det går såklart jättebra att få Tygerna packade till Fjärilsväskan istället. Vilket tyg vill du ha till ränderna på sidan?
  Catharina

 4. Hej Catharina!
  Tack för snabb respons på min fråga. Tror att jag önskar det randiga som kontrast och ränder! Kan inte det vara lite fräckt? Kör det randiga till fodret också om det är okej.Stort tack på förhand// Ursula

 5. Hej Catharina!
  Tack för snabb respons på min fråga. Tror att jag önskar det randiga som kontrast och ränder! Kan inte det vara lite fräckt? Kör det randiga till fodret också om det är okej.Stort tack på förhand// Ursula

 6. Ursula, jag har skickat mitt svar och några frågor till din mail.
  Catharina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *